Visalink Russia
M. Kharitonievsky per. 9/13, bld.4
Moscow, Russia 107078
+7 495 772 4224
Mon. - Fri. 10:00 - 18:00
http://visalink-russia.com
Get consultation
EN FR RU IT ES DE PL
Our working languages are English and Russian. All correspondence and inquiries in other languages will not be answered
Our office has moved to M. Kharitonievsky per. 9/13 , bld.4, Moscow, RF 107078. If you would like to visit us please call for the appointment.
Order online now! Click here!

Visalink specializes in assisting business professionals with their corporate needs and independent international travelers with their visa requirements before and upon arrival to Russia. Register and you would be able to apply online for a full range of Russian visa support services, including express single, double and multiple-entry business visas, one day tourist visa invitations, registration upon arrival in Moscow. You do not need to send us any documents. All necessary information is collected through our secure online form.

 
How much does it cost?

Calculate how much is your Russian visa invitation or a registration in Moscow. We have created a fair pricing policy, there are no hidden charges or uncapped fees.


 

Reset
Once again

Reset

Reset

Reset

Reset

Reset

Reset

Reset

Reset

Reset
0.00 EUR
Visa:0.00 EUR
Delivery:0.00 EUR
Answer the questions! Step 1 of 7
| More

ilmoittautumisjärjestyksessä ja uusiminen Venäjän viisumi

Epävirallinen käännös

 

ilmoittautumisjärjestyksessä ja uusiminen Venäjän viisumi

 

tuloa Venäjän ulkomaalaisen on esitettävä voimassa oleva henkilöllisyystodistus ja tunnustetaan Venäjän federaation että kapasiteettia, ja viisumi, ellei toisinFederaatio ei ole perustettu kansainvälinen sopimus.

 

menettelyistä ja edellytyksistä käsittely ja viisumien myöntäminen, uusiminen, hyödyntämistä kadotessa, sekä viisumien peruuttamista menettely on vahvistettu hallituksen Venäjä päivätty 09 kesäkuu 2003№ 335 (vuonna hallitusohjelman mukaisesti Venäjän federaation päivätty 27 helmikuu 2010№ 98 "muutoksista asetusten perustamista viisumihakemusten muotoja, menettelyt ja edellytykset sen rekisteröinti ja myöntäminen, uusiminen, hyödyntämistä kadotessa, ja peruuttaminen viisumi»)

 

viisumin saamiseksi ulkomaan kansalainen on sovellettavadiplomaatti-tai konsuliedustuston Venäjän federaation henkilökohtaisesti tai hänen asianmukaisesti valtuuttamansa edustajan ja toimitettava seuraavat asiakirjat:

 

voimassa olevaa henkilöllisyystodistusta ja hyväksyi sellaisenaan Venäjän federaation

muodostavat yhden valokuvan,

valokuva 3 x 4 cm,

sairausvakuutus, ellei toisin määrätä kansainvälisiin sopimuksiin Venäjän federaation

jos ulkomaalainen hakee viisumia yli kolme kuukautta, häntodistus ei ole hiv-tartuntaa.

koko konsuliviranomaisten maksujen osalta Venäjän viisumi määritetään vastavuoroisuuden perusteella.EU: n kansalaisten maksu viisumi 35 euroa, ja jos kiireellistä asiaa (enintään kolme päivää), se kaksinkertaistui.

 

hankkia viisumi, sinulla on kutsu saapua Venäjän federaation myöntämä liittovaltion Migration Service.Rekisteröintihakemus kutsuja voi ottaa yhteyttä paikallisiin viranomaisiin, oikeussubjektit, samoin kuin Venäjän kansalainen, ja asuu Venäjän federaation ulkomaan kansalainen tai kansalaisuudeton henkilö.

 

perusteella kutsut toimittamien liittovaltion maahanmuutto Palvelu antaa tavanomaisten viisumien seuraavat:

 

yksityinen,

liiketoimintaa;

humanistiset

koulutus

työntekijöille.

lukumäärästä riippuen merkintöjen sallitaan - lähdöt, viisumit voi olla yhden, kahden tai useamman.

 

ulkomaalaiselle, jolla on lupa tulla alueelle Venäjän federaatiossa, ja tilapäinen oleskelulupa perustuu päätökseen alueellisen viraston liittovaltion maahanmuutto Service diplomaatti-tai konsuliedustuston Venäjän federaation myöntänyt viisuminelävä henkilö 4 kuukauden aikana, mikä pidentää alueellinen viranomainen Federal Migration paikkakunnalla maahanmuuton rekisteröinti asuinpaikan ulkomaan kansalaisten antamalla toistuvaisviisumeita ajaksi tilapäisen oleskeluluvan ulkomainenkansalainen, joka on saanut luvan tilapäisen oleskelun aikana hänen olonsa alueella Venäjän federaatiossa, aluetoimiston FMS Venäjän ja antoi toistuvaisviisumi tilapäisen oleskelun tilapäisen oleskeluluvan.

 

pitäisi tietää, että todellinen tarkoitus maahantulon ulkomaalaisten kansalaisten Venäjä olisi vastattava tyyppi antoi hänelle viisumia.

 

ulkomaalaisen tuloa Venäjän federaation maahanmuutto-kortin, jossa tiedot viisumin saapuessaan määränpäähänsä Venäjän federaation saataville asiakirjat isäntämaa maahanmuuton

aikavälillä pysyä ulkomaalaisen Venäjä määräytyy voimassaoloajan hänen viisumia.

 

ulkomaan kansalainen on velvollinen antamaan Venäjän federaation päätyttyä niiden sallittua.Pidentää viisumin voimassaoloaikaa ja oleskeluaika olisi sovellettava maahanmuuttoa Service etukäteen, ennen mainitun ajanjakson.

 

Lisäksi ulkomaan kansalaisia saapuu Venäjän federaation eri yritysten tai useamman vuosittaisen humanitaarinen viisumi voi olla Venäjän federaation yhteensä enintään 90 päivän ajan kunkin 180 päivän kuluessa.

 

tarvittaessa jättää ulkomaalainen Venäjän federaation laajentaminen viisumin edustajan ulkoasiainministeriön Venäjän federaation, joka sijaitsee rajavyöhykkeellä (myös rajanylityspaikanvaltion rajan), tai rajatapaukset laitos - enintään 3 päivää.

 

Kaikissa muissa tapauksissa laajentamista tavallinen viisumi kuuluu liittovaltion maahanmuutto-palvelun tai sen alueellisten elinten kanssa.

 

Visa voimassaoloaikaa voidaan pidentää 10 päivää edellyttäen, että koko oleskelun kesto sekä ulkomaiden kansalaisten Venäjä ei ylitä 90 päivää kunakin 180 päivää.

 

olosuhteet huomioon ottaen humanitaarisiin (tarve kiireellinen hoito, vaikea sairaus tai kuolema lähisukulaisen asuu Venäjän federaation) on saatavissa viisumi voidaan pidentää tarpeen antamisen vuoksi vallitseviin olosuhteisiinlähtöä ulkomaan kansalaisen Venäjä (tarjoaminen asiakirja, joka vahvistaa tällaisista olosuhteista).

 

Kun ylivoimainen este (poikkeuksellisista ja väistämättömistä vallitsevissa olosuhteissa), sekä katastrofien viisumi voidaan uudistaa tarvittavaa aikaa poistua Venäjä.

 

uusiminen viisumit edellä mainittujen valtiollisten elinten paikassa ulkomaisen kansalaisen Muuttoliike Service asuinpaikan tai hänen tilalleen tosiasiallista asumista tai tarkistuspiste on valtion rajan Venäjänkirjallisesta hakemuksesta ja ulkomaan kansalainen ja vetoomus jossa hänen organisaatiota tai henkilöä, samoin kuin asiakirjat, jotka osoittavat tarpeen tällaisesta pidennyksestä.

 

ulkomaalainen alueella Venäjän federaation vuosittain useita työ tai koulutus viisumin voi jatkuvasti asua Venäjällä ajaksi näitä viisumeja.

 

ulkomaan kansalainen, ja olosuhteet muodostavat perusteet viisumin pidentämistä, henkilökohtainen vetoaa alueellinen toimisto liittovaltion maahanmuutto-palvelun ennen päättymistä viisumien saatavilla selvitys siitä sen uudistamista.Samanaikaisesti on jätetty voimassa oleva henkilöllisyystodistus sekä ulkomaan kansalainen, Repäisyä osa ilmoituksen hänen saapumisestaan istuin kiinnitetty vetoomus kutsua yksittäisen kansalaisen kaksi valokuvaa mittaus 3 x 4 cm ja kuitti maksunValtion maksu.

 

koko valtion maksu viisumi laajennus verolain Venäjän federaation ja riippuen moninaisuus viisumin 300-400 ruplaa.Perusteella vastavuoroisuuden ja kansainvälisten sopimusten tiettyjen ulkomaalaisten vapautettuja valtion maksua viisumin jatkamista. Tällä hetkellä tämä sääntö koskee kansalaisia Euroopan unionissa.

 

harkinta hakemusten laajentamista viisumi voi olla enintään 20 päivää.

 

ulkomaalainen ole poistunut alueelta Venäjän federaation päättymisen jälkeen viisumin tai ei vaatinut sen jatkamista, voidaan tuoda hallinnollinen vastuu (hieno 2000-5000 ruplaa.) Asti erottamiseen Venäjän federaation ja myöhemmin sulkeminen pääsyn Venäjän federaation 5 vuotta.

 

Viimeksi muokattu: 26 marraskuu 2010