Visalink Russia
M. Kharitonievsky per. 9/13, bld.4
Moscow, Russia 107078
+7 495 772 4224
Mon. - Fri. 10:00 - 18:00
http://visalink-russia.com
Get consultation
EN FR RU IT ES DE PL
Our working languages are English and Russian. All correspondence and inquiries in other languages will not be answered
Our office has moved to M. Kharitonievsky per. 9/13 , bld.4, Moscow, RF 107078. If you would like to visit us please call for the appointment.
Order online now! Click here!

Visalink specializes in assisting business professionals with their corporate needs and independent international travelers with their visa requirements before and upon arrival to Russia. Register and you would be able to apply online for a full range of Russian visa support services, including express single, double and multiple-entry business visas, one day tourist visa invitations, registration upon arrival in Moscow. You do not need to send us any documents. All necessary information is collected through our secure online form.

 
How much does it cost?

Calculate how much is your Russian visa invitation or a registration in Moscow. We have created a fair pricing policy, there are no hidden charges or uncapped fees.


 

Reset
Once again

Reset

Reset

Reset

Reset

Reset

Reset

Reset

Reset

Reset
0.00 EUR
Visa:0.00 EUR
Delivery:0.00 EUR
Answer the questions! Step 1 of 7
| More

Rækkefølge registrering og fornyelse af visum til Rusland

Uofficiel oversættelse

 

Rækkefølge registrering og fornyelse af visum til Rusland

 

til indrejse i Den Russiske Føderation om en udenlandsk statsborger skal fremvise et gyldigt identitetsbevis, og er anerkendt af Den Russiske Føderation i denne egenskab, og et visum, medmindre andet erForbund er ikke oprettet ved en international aftale.

 

procedurer og betingelser for behandling og udstedelse af visum, fornyelse, er inddrivelsen i tilfælde af tab, samt visa annullering procedure indført af regeringen for Den Russiske Føderation af 9 juni 2003№ 335 (i overensstemmelse med regeringen for Den Russiske Føderation af 27 februar 2010№ 98 "om ændring af forordningerne om oprettelse af visum formularer, procedure og betingelser for dets registrering og udstedelse, fornyelse, inddrivelse i tilfælde af tab, og for annullering visum»)

 

at få et visum en udenlandsk statsborger, skal gælde formission eller konsulat i Den Russiske Føderation personligt eller gennem sin befuldmægtigede repræsentant, og indsende følgende dokumenter:

 

gyldigt identitetsbevis og accepteret som sådan af Den Russiske Føderation;

formular med et fotografi;

foto 3 × 4 cm;

sygesikring, medmindre andet er fastsat i internationale traktater for Den Russiske Føderation;

hvis den udenlandske statsborger ansøger om et visum for en periode på over tre måneder, hanattest fravær af HIV-infektion.

størrelse konsulære afgifter for det russiske visum fastsættes på grundlag af gensidighed.For EU-borgerne et gebyr for et visum er 35 euro, og i tilfælde af et presserende problem (ikke mere end tre dage), fordoblet den.

 

at få et visum, skal du have en invitation til at indtaste Den Russiske Føderation, udstedt af Federal Migration Service.En ansøgning om registrering af opfordringer kan kontakte de lokale myndigheder, juridiske enheder, samt en russisk statsborger, og bor i Den Russiske Føderation en udenlandsk statsborger eller statsløs.

 

På baggrund af opfordringer fra Federal Migration Service udstedte ordinære visa følgende typer:

 

private

virksomhed

humaniora

uddannelse

arbejdstagere.

Afhængig af antallet af angivelser tilladt - afgange, kan visum være enkelt, dobbelt eller flere.

 

udenlandsk statsborger, der er bemyndiget til at indrejse på Den Russiske Føderation, om midlertidig opholdstilladelse på grundlag af afgørelsen i den territoriale agentur i Forbundsrepublikken Migration Service ved den diplomatiske eller konsulat i Den Russiske Føderation har udstedt et visumlevende person i en periode på 4 måneder, som udvidede territoriale myndighed i Forbundsrepublikken Migration Service på stedet for migration registrering hos bopæl udenlandske statsborgere ved at udstede visa til flere indrejser, så længe den midlertidige opholdstilladelse, udenlandskeborger, der har fået tilladelse til midlertidigt ophold under sit ophold på det område i Den Russiske Føderation, den lokale afdeling af FMS af Rusland, og udstedte visum til flere indrejser midlertidigt ophold for varigheden af den midlertidige opholdstilladelse.

 

skal vide, at det egentlige formål med indførelsen af udenlandske statsborgere i Den Russiske Føderation bør svare til den type, der er udstedt til ham et visum.

 

udenlandsk statsborger indrejse i Den Russiske Føderation migration kort, der giver oplysningerne i visummet ved ankomsten til deres bestemmelsessted i Den Russiske Føderation stiller til rådighed dokumenter til værtslandet for migrationen

sigt ophold af en udlænding i Den Russiske Føderation er bestemt af gyldighedsperioden af hans visum.

 

udenlandsk statsborger er forpligtet til at forlade Den Russiske Føderation ved udløbet af deres tilladte.At forlænge visummet gyldigheden og ophold bør gælde for Migration Service på forhånd, før den nævnte periode.

 

Herudover kan den udenlandske statsborgere, der ankommer i Den Russiske Føderation på flere forretninger eller flere årlige humanitære visa i Den Russiske Føderation i alt ikke mere end 90 dage i hver periode på 180 dage.

 

Hvis det er nødvendigt, hvilket giver en udenlandsk statsborger fra Den Russiske Føderation, forlængelsen af visummet ved repræsentative for Udenrigsministeriet for Den Russiske Føderation, som ligger i grænseområdet (herunder overgangsstedetstatsgrænsen), eller borderline krop - ikke mere end 3 dage.

 

I alle andre tilfælde en forlængelse af den almindelige visum er ansvarlig for den føderale Migration Service eller dets territoriale organer.

 

Visa gyldighedsperioden kan forlænges til 10 dage, forudsat at den samlede varighed af ophold af udenlandske statsborgere i Den Russiske Føderation ikke overstiger 90 dage i hver periode på 180 dage.

 

Omstændighederne taget i betragtning af humanitær art (det presserende behov for behandling, alvorlig sygdom eller dødsfald i den nærmeste slægtning, der bor i Den Russiske Føderation) er tilgængelig visum kan forlænges for en periode der kræves for vedtagelse på grund af de aktuelle omstændighederafgang af de udenlandske statsborger fra Den Russiske Føderation (levering af et dokument, der bekræfter eksistensen af sådanne omstændigheder).

 

I tilfælde af force majeure (usædvanlige og uundgåelige under de givne betingelser), samt katastrofer visum kan forlænges for den periode, udrejse fra Den Russiske Føderation.

 

Fornyelse af visum ovennævnte statslige organer på det sted, de udenlandske statsborger i Migration Tjeneste, bopæl eller på sin faktiske bopæl eller ved en kontrolpost ved den statslige grænsekontrol af den russiskeefter skriftlig ansøgning af en udenlandsk statsborger og et andragende indbydende hans organisation eller person, samt dokumenter, der beviser, at nødvendigheden af en sådan udvidelse.

 

udlænding område for Den Russiske Føderation om en årlig flere arbejds-eller uddannelsesmæssige visum løbende kan opholde sig i Rusland, så længe disse visa.

 

udenlandsk statsborger, i de tilfælde, der udgør grundlaget for visumforlængelse, personlig appel til den territoriale kontor i Federal Migration Service inden udløbet af visa til rådighed, en erklæring om dens fornyelse.Samtidig med ansøgningen er indgivet en gyldig legitimation af en udenlandsk statsborger, afrivning del af meddelelsen om hans ankomst på sædet, der er knyttet et andragende til at invitere den enkelte borger, to fotografier måler 3 x 4 cm og en kvittering for betalingstatsafgift.

 

størrelsen af den offentlige afgift for visumforlængelse med skattelov i Den Russiske Føderation og, afhængigt af den mangfoldighed af visum er 300 til 400 rubler.På grundlag af gensidighed og i overensstemmelse med internationale traktater visse kategorier af udenlandske statsborgere er fritaget for at betale statsafgifter for visumforlængelse. I øjeblikket er denne regel gælder for borgerne i Den Europæiske Union.

 

perioden for behandlingen af ansøgninger om forlængelse af visum kan ikke overstige 20 dage.

 

udlænding ikke forladt Den Russiske Føderation efter udløbet af det visum eller ikke er ansøgt om udvidelse, kan bringes til administrative ansvar (en bøde fra 2 til 5000 rubler.) Indtil udvisningen fra Den Russiske Føderation og den efterfølgende lukning af indrejse i Den Russiske Føderation i 5 år.

 

Sidst ændret: November 26, 2010