Visalink Russia
M. Kharitonievsky per. 9/13, bld.4
Moscow, Russia 107078
+7 495 772 4224
Mon. - Fri. 10:00 - 18:00
http://visalink-russia.com
Get consultation
EN FR RU IT ES DE PL
Our working languages are English and Russian. All correspondence and inquiries in other languages will not be answered
Our office has moved to M. Kharitonievsky per. 9/13 , bld.4, Moscow, RF 107078. If you would like to visit us please call for the appointment.
Order online now! Click here!

Visalink specializes in assisting business professionals with their corporate needs and independent international travelers with their visa requirements before and upon arrival to Russia. Register and you would be able to apply online for a full range of Russian visa support services, including express single, double and multiple-entry business visas, one day tourist visa invitations, registration upon arrival in Moscow. You do not need to send us any documents. All necessary information is collected through our secure online form.

 
How much does it cost?

Calculate how much is your Russian visa invitation or a registration in Moscow. We have created a fair pricing policy, there are no hidden charges or uncapped fees.


 

Reset
Once again

Reset

Reset

Reset

Reset

Reset

Reset

Reset

Reset

Reset
0.00 EUR
Visa:0.00 EUR
Delivery:0.00 EUR
Answer the questions! Step 1 of 7
| More

Реда за регистрацију и обнову руске визе

Незваничан превод

 

Реда за регистрацију и обнову руске визе

 

за улазак у Руску Федерацију страни држављанин мора да покаже важећу исправу о идентитету и призната од стране Руске Федерације у том својству, и визу, осим ако није другачијеФедерација није утврђено међународним споразумом.

 

поступак и услови за обраду и издавање виза, обнову, опоравак у случају губитка, као и укидање виза поступку су утврђене Владе Руске Федерације од 9. јуна 2003№ 335 (у складу са Владом Руске Федерације од 27. фебруара 2010№ 98 "о измјенама и допунама Правилника о оснивању виза форми, поступак и услови за њену регистрацију и издавање, обнављање, опоравак у случају губитка, као и отказивање виза»)

 

виза страни држављанин мора да важи имисије или конзуларног представништва Руске Федерације у лично или преко својих прописно овлашћеног представника, и достави следећа документа: важећи идентификациони документ

 

и прихваћена као таква од стране Руске Федерације;

образац са једном фотографијом,

фотографију 3 к 4 цм,

здравствено осигурање, осим ако није другачије предвиђено међународним уговорима Руске Федерације;

ако страни држављанин подноси захтев за визу у периоду од три месеца, он јепотврда о одсуству ХИВ инфекције.

величину конзуларне таксе за руску визу се утврђује на основу реципроцитета.За грађане ЕУ такса за визу је 35 евра, а у случају ургентно питање (не више од три дана), је удвостручен.

 

Да бисте добили визу, морате имати позив за улазак у Руску Федерацију, издате од стране Савезне службе за миграције.Захтев за упис Позивнице може контактирати локалне власти, правна лица, као и руски држављанин, а бораве у Руској Федерацији страни држављанин или лице без држављанства.

 

На основу позива које Савезна служба за миграцију издатих обичних виза следеће врсте:

 

приватне;

пословања;

хуманистичке науке,

обуку;

радника.

У зависности од броја ставки дозвољено - полазака, виза може бити један, два или више.

 

страног држављанина који је овлашћен да уђе на територију Руске Федерације, за привремени боравак на основу одлуке Агенције територијалне Савезне службе за миграције од дипломатског или конзуларног представништва Руске Федерације издала визужива особа на период од 4 месеца, која се простирала територијална надлежност Федералне службе миграција на месту миграције регистрацију у месту боравка страних држављана издавањем визе за више улазака за време трајања привременог боравка, страниграђанин који је добио дозволу за привремени боравак током његовог боравка на територији Руске Федерације, Регионалне канцеларије ФМС Русије, и издају визе за више улазака привременог боравка за време трајања привременог боравка.

 

треба да знају да би стварни циљ уласка страних држављана у Руској Федерацији одговарају тип издати му визу.

 

страног држављанина улазак у Руску Федерацију миграције картици, пружајући информације садржане у визу по доласку на одредиште у Руској Федерацији ставља на располагање документацију земље домаћина за миграције

боравак странца у Руској Федерацији је одређен рок важења своје визе.

 

страни држављанин је дужан да напусти Руске Федерације по истеку њихове дозвољене.Да бисте продужили важења визе и периода боравка треба да се примењују на превоз робе комбијем унапред, пре наведеног периода.

 

Поред тога, страни држављани долазе у Руске Федерације о вишеструких пословних или више годишњих хуманитарне визе могу бити у Руској Федерацији укупно не више од 90 дана током сваког периода од 180 дана.

 

Ако је потребно, остављајући страног држављанина из Руске Федерације, продужење визе представник Министарства иностраних послова Руске Федерације, који се налази у оквиру граничне области (укључујући прелазадржавне границе), или гранични тела - не више од 3 дана.

 

У свим осталим случајевима продужење обичних визе одговорност Савезне службе за миграције и њен територијални органи.

 

важења визе период се може продужити до 10 дана, под условом да укупно трајање боравка страних држављана у Руској Федерацији не прелази 90 дана током сваког периода од 180 дана.

 

с обзиром на околности хуманитарне природе (потреба за хитним лечење, тешка болест или смрт блиског рођака који живе у Руској Федерацији) је доступна виза се може продужити на период неопходан за усвајање, због преовлађујуће околностиодласка страног држављанина из Руске Федерације (пружање документ којим се потврђује постојање таквих околности).

 

У случају више силе (изузетних и неизбежних под датим условима), као и катастрофе виза може обновити за период који је потребан за излазак из Руске Федерације.

 

Обнова виза од горе наведених државних органа на месту страног држављанина у Миграција служби месту пребивалишта или по месту пребивалишта или стварне на контролном пункту на државне границе Русијена основу писменог захтева страног држављанина и петицију позивајући његова организација или лица, као и исправе којима се доказује неопходност таквих локала.

 

странца на територији Руске Федерације о годишњи рад или више образовних визе могу стално бораве у Русији за време трајања тих виза.

 

страни држављанин, у околностима представљају основ за продужење виза, лично апелује на територијалну канцеларију Савезне службе за миграције пре истека визе на располагању, изјава о његовој обнови.Истовремено уз пријаву се подноси важећих личних исправа од страног држављанина, цепања део обавештење о доласку на седишту, везан петицију да позове грађанина, две фотографије мерење 3 × 4 цм и признаницу за плаћањедржавне накнаде.

 

величини државе накнаде за продужење визе са порески закон Руске Федерације и, у зависности од мноштва виза је 300 до 400 рубаља.На основу реципроцитета, у складу са међународним уговорима одређене категорије страних држављана су изузети од плаћања таксе за визу државе екстензију. Тренутно, ово правило важи за грађане Европске уније.

 

период за разматрање захтева за продужење визе не може да пређе 20 дана.

 

странац није напустио територију Руске Федерације по истеку визе или не примењује за проширење, могу бити изведени пред административне одговорности (Новчаном казном од 2000 до 5000 рубаља.) До искључења из Руске Федерације и накнадно затварање улазак у Руску Федерацију за 5 година.

 

Последња измена: Новембар 26, 2010