Visalink Russia
M. Kharitonievsky per. 9/13, bld.4
Moscow, Russia 107078
+7 495 772 4224
Mon. - Fri. 10:00 - 18:00
http://visalink-russia.com
Get consultation
EN FR RU IT ES DE PL
Our working languages are English and Russian. All correspondence and inquiries in other languages will not be answered
Our office has moved to M. Kharitonievsky per. 9/13 , bld.4, Moscow, RF 107078. If you would like to visit us please call for the appointment.
Order online now! Click here!

Visalink specializes in assisting business professionals with their corporate needs and independent international travelers with their visa requirements before and upon arrival to Russia. Register and you would be able to apply online for a full range of Russian visa support services, including express single, double and multiple-entry business visas, one day tourist visa invitations, registration upon arrival in Moscow. You do not need to send us any documents. All necessary information is collected through our secure online form.

 
How much does it cost?

Calculate how much is your Russian visa invitation or a registration in Moscow. We have created a fair pricing policy, there are no hidden charges or uncapped fees.


 

Reset
Once again

Reset

Reset

Reset

Reset

Reset

Reset

Reset

Reset

Reset
0.00 EUR
Visa:0.00 EUR
Delivery:0.00 EUR
Answer the questions! Step 1 of 7
| More

Yleistä tietoa Venäjän viisumi ja Venäjän viisumi rekisteröinti

Yleistä tietoa Venäjän viisumi ja Venäjän viisumi rekisteröinti

 

Kaikki ulkomaalaiset joitakin poikkeuksia vaaditaan maahantuloviisumi matkustaa Venäjän federaatioon.Viisumiluetteloja maahantulon ja maastalähdön päivämäärät, sinun olennaisia tietoja, passin tiedot, ja siinä on kaksi kuvaa niitata sitä.

 

HUOM: sinun Venäjän viisumi on poistua lupa aivan kuten se on maahantulolupa; jos se katoaa tai pysyä pidempään kuin alun perin ilmoittanut lähtöpäivää, jolloin maa voisi olla hankala kuin tulevat.

Venäjän viisumien saa paikallisella Venäjän suurlähetystö tai konsulaatti, mutta virallista lupaa (kutsu - kutsukirjeet, LOI) joko ulkoasiainministeriön (UM) ja liittovaltion maahanmuutto yksikön MIA (FMS), tai vaihtoehto erityisestiennen kuin voit hakea oman viisumin.

HUOM: Kun kaikki asiakirjat on toimitettu Venäjän lähetystöjen ja konsulaattien tehdä lopullisia päätöksiä myöntämistä Venäjän viisumi.Tarjoamme asiantuntijapalveluja saada virallista lupaa (kutsu - kutsukirjeet, LOI) oman henkilö vain voi `t vaikuttaa niiden päätöksiin.

Kaikki Venäjän viisumi on rekisteröitävä paikallisten liittovaltion maahanmuutto Service Venäjän federaation kolmen arkipäivän kuluessa saapumisesta Venäjä.Rekisteröinti multi-viisumi voidaan myöntää ajan enintään kolme kuukautta pidentää rekisteröinti on tarpeen lähteä maasta ja palata takaisin.

 

HUOM: rikkominen edellä mainittujen ilmaisujen aiheuttaa vakavia seuraamuksia ja mahdollinen pysäyttäminen.